Zuccarello med tre målgivende i Wild-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 8. mars 2024 KL:06.00)
    Mats Zuccarello og Minnesota Wild vant 5-2 borte mot Arizona Coyotes natt til fredag norsk tid. Det var en kamp hvor nordmannen virkelig utmerket seg, med målgivende pasninger på de tre første Wild-målene. I den første perioden fikk han pucken frem til Kirill Kaprizov, som scoret kampens første mål. Deretter fikk han spilt fri Ryan Hartman i den andre perioden, som gikk rundt hele Coyotes-buret og serverte Zach Bogosian til 2-2 etter at Coyotes hadde scoret to mål på syv sekunder tidlig i den andre perioden. Bogosians mål kom ytterligere 32 sekunder etter Coyotes 2-1-mål, og drøyt fem minutter senere var kampen igjen snudd for Wild. Zuccarello fikk tak i pucken i offensiv sone og serverte Joel Eriksson Ek, som la på til 3-2 for Wild. I løpet av det siste halvannet minuttet scoret Wild to ganger i tomt bur og vant til slutt 5-2. Zuccarello står nå med 53 målpoeng på 53 kamper i NHL denne sesongen, 42 assists og elleve mål. Nordmannen hadde spilt tre kamper på rad uten målpoeng før fredagens kamp.

Ord sky bassert på artikkel: 915333
Zuccarello - målgivende - Minnesota - Arizona - Coyotes - nordmannen - virkelig - utmerket - pasninger - perioden - Kaprizov - kampens - Deretter - Hartman - serverte - Bogosian - sekunder - Bogosians - ytterligere - minutter - offensiv - Eriksson - halvannet - minuttet - målpoeng - sesongen - assists - Nordmannen - fredagens -