Thorstvedt matchvinner for Sassuolo
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. mars 2024 KL:17.12)
    Kristian Thorstvedt scoret kampens eneste mål da Sassuolo slo Frosinone i Serie A lørdag. Trepoengeren er svært viktig i bunnstriden. Seiersmålet kom etter 58 minutter. Thorstvedt fikk ballen inne i feltet, vendte kjapt rundt og banket den i lengste hjørne. Det var nordmannens femte seriemål denne sesongen. Gjestene fikk muligheten til å utligne helt på tampen, men straffesparket til Juventus-eiendommen Kaio Jorge gikk utenfor. Sassuolo er på nedrykksplass, men har bare ett poeng opp til lørdagens motstander på tabellen. Marcus Holmgren Pedersen spilte hele kampen for Saussolo, mens Emil Konradsen Ceide satt på benken. Cagliari slo Salernitana 4-2 lørdag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 915813
Thorstvedt - matchvinner - Sassuolo - Kristian - kampens - Frosinone - Trepoengeren - bunnstriden - Seiersmålet - minutter - lengste - nordmannens - seriemål - sesongen - Gjestene - muligheten - utligne - straffesparket - Juventus - eiendommen - utenfor - nedrykksplass - lørdagens - motstander - tabellen - Holmgren - Pedersen - Saussolo - Konradsen - Cagliari - Salernitana -