Sport

Liten annonse
    Warholm fyrer oppunder ryktene om superduell
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 14. mars 2024 KL:22.25)
    Karsten Warholm og Armand «Mondo» Duplantis småkjeklet om hvem som er raskest på 100 meter i Monaco sist sommer, noe som skapte stor oppmerksomhet i friidretten. Tråden ble tatt opp i Zürich etter VM – og snart kommer trolig konklusjonen. – Sånn som det ser ut nå, så virker det som det blir (en duell), sier Karsten Warholm i den nyeste episoden av Friidrettspodden, som slippes fredag morgen. – Mondo (Duplantis) er giret. Jeg er giret og vi har noen felles sponsorer i Puma og Red Bull, som også er giret. Superduellen finner sannsynligvis sted etter sesongen. For først skal de to verdensrekordholderne forsvare OL-gullene på 400 meter hekk og stavsprang i Paris. Deretter kan de finne ut hvem som er kjappest. – Man vil jo være cocky, men jeg innser at jeg har klart mest å tape i den duellen, vil jeg absolutt tørre å påstå. Det tror jeg også Mondo skjønner, sier Warholm. Armand Duplantis har løpt så raskt som 10,69 sekunder på 100 meter i 2018 (10,57 med underkjent medvind), og regnes som den raskeste stavhopperen. Karsten Warholm står oppført med sterke 10,49 innendørs, men persen er mer enn syv år gammel. – Persene våre er ikke så langt fra hverandre. Det er lenge siden jeg har løpt. Det er en stund siden han også har løpt. Jeg har nok trent mer løping siden enn det han har gjort, sier nordmannen i podkasten. Warholms mor og manager, Kristine Haddal, skriver i en melding til NRK at det ikke foreligger konkrete planer rundt løpet ennå og at de ikke har mer informasjon nå.

Ord sky bassert på artikkel: 917385
Warholm - oppunder - ryktene - superduell - Karsten - Duplantis - småkjeklet - raskest - oppmerksomhet - friidretten - konklusjonen - episoden - Friidrettspodden - slippes - (Duplantis) - sponsorer - Superduellen - sannsynligvis - sesongen - verdensrekordholderne - forsvare - gullene - stavsprang - Deretter - kjappest - absolutt - skjønner - sekunder - underkjent - medvind) - raskeste - stavhopperen - oppført - innendørs - Persene - hverandre - nordmannen - podkasten - Warholms - manager - Kristine - skriver - melding - foreligger - konkrete - informasjon -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »