Sport

Liten annonse
    Bekreftet: Trener Eirik Horneland forlenget kontrakten med Brann
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. mai 2024 KL:15.08)
    Fotballklubben Brann er enig med trener Eirik Horneland og resten av hans team om nye avtaler. Klubben melder selv om signeringene i sine mediekanaler. – Vi er veldig glade for at vi har fått med hele trenerteamet på nye og lengre kontrakter. Det er et unikt fellesskap i trenergruppen, og de fungerer veldig godt sammen, sier sportslig leder i Brann, Per-Ove Ludvigsen. – De har komplementære ferdigheter og samarbeider godt både på det menneskelige og det faglige. Det er en ambisiøs gruppe som vi er veldig fornøyd med å ha med oss i de kommende årene, legger han til. Hassan El Fakiri (toppspillerutvikler), Helge Haugen (fysisk trener), Dan Riisnes (keepertrener) og Daniel Nordheim Pedersen (analyse) har i likhet med Horneland forlenget avtalen ut 2026. – Det er en voldsom trivsel, og det er utrolig kjekt å jobbe med alle som er i Brann. Spillere, støtteapparatet, administrasjonen og styret. I tillegg er det en enorm entusiasme rundt klubben med folk som er lidenskapelig interessert. Den entusiasmen betyr mye, og det er utrolig kjekt å jobbe med her når klubben betyr så mye for så mange, sier Horneland. Han har vært i Brann siden 2020, først som assistenttrener for Kåre Ingebrigtsen. Deretter fikk Horneland selv jobben som sjef. – Det er dyktige folk i støtteapparatet, og vi har vokst nært hverandre. Det er flinke folk, og vi utfyller hverandre, så det er en fantastisk gjeng å jobbe med, sier Horneland. 49-åringen har tidligere ledet Rosenborg og Haugesund samt Norges G18-landslag. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 928838
Bekreftet - Horneland - forlenget - kontrakten - Fotballklubben - avtaler - Klubben - signeringene - mediekanaler - trenerteamet - kontrakter - fellesskap - trenergruppen - fungerer - sportslig - Ludvigsen - komplementære - ferdigheter - samarbeider - menneskelige - faglige - ambisiøs - fornøyd - kommende - (toppspillerutvikler) - (fysisk - trener) - Riisnes - (keepertrener) - Nordheim - Pedersen - (analyse) - avtalen - voldsom - trivsel - utrolig - Spillere - støtteapparatet - administrasjonen - tillegg - entusiasme - lidenskapelig - interessert - entusiasmen - assistenttrener - Ingebrigtsen - Deretter - dyktige - hverandre - utfyller - fantastisk - åringen - tidligere - Rosenborg - Haugesund - landslag -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »