Sport

Liten annonse
    Ruud før semifinalen i Paris: – En spesiell situasjon
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 7. juni 2024 KL:07.10)
    Casper Ruud fikk ufrivillig tre dagers kampfri i Roland-Garros, da kvartfinalemotstander Novak Djokovic måtte trekke seg på grunn av en kneskade. – Det har vært en litt spesiell situasjon de siste dagene. Walkover i kvartfinalen er ikke noe man forventer i en Grand Slam, men dessverre er skader en del av idretten, sier nordmannen før fredagens semifinalemøte med Alexander Zverev. Som for ett år siden står Alexander Zverev mellom Ruud og nok en finale på rødgrusen i Paris. I fjor ble tyskeren slått klart i tre sett. Og i det siste har den tyske OL-mesteren hevet seg markant. – Det blir tøft mot Zverev. Han har vært god i hele år og kommet seg tilbake som en av de fem beste i verden. I fjor klarte jeg meg bra mot ham, så jeg skal se litt tilbake på hva som funket og hva jeg kan ta med meg av spill og taktikk til denne kampen, sier Ruud til NTB. For tredje år på rad kan Ruud bli å se i Roland-Garros-finalen. Den andre semifinalen er mellom italieneren Jannik Sinner og spanske Carlos Alcaraz. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 935229
semifinalen - spesiell - situasjon - ufrivillig - kampfri - kvartfinalemotstander - Djokovic - kneskade - Walkover - kvartfinalen - forventer - dessverre - idretten - nordmannen - fredagens - semifinalemøte - Alexander - rødgrusen - tyskeren - mesteren - markant - tilbake - taktikk - italieneren - spanske - Alcaraz -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »