Sport

Liten annonse
    Uno-X-profil tar Tour de France-syklist i forsvar etter bisarr bot: – For en vits
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:10.01)
    Julien Bernard er bøtelagt av Det internasjonale sykkelforbundet for å ha stoppet og kysset kona underveis på tempoen fredag. Det får Magnus Cort til å reagere. Lidl-Trek-rytteren har selv lagt ut et skjermbilde av UCIs avgjørelse i egne mekanaler. dieDer kommer det fram at han er nødt til å bla opp 200 sveitserfranc (2300 norske kroner). Underveis på fredagens individuelle tempoetappe valgte franskmannen å stoppe opp og kysse kona som sto langs veien. Det falt ikke i god jord hos UCI, som har valgt å bøtelegge Bernard for «upassende atferd og for å ha skadet idrettens rykte». – Jeg vil beklage til UCI for å ha skadet idrettens rykte, men jeg er villig til å betale 200 sveitserfranc hver eneste dag for å gjenoppleve det øyeblikket, skriver han sarkastisk på X. Også Magnus Cort, som tidligere i årets Tour de France gjorde tilsvarende som Bernard, har reagert på UCIs avgjørelse. – For en vits. Jeg regner med at jeg var heldig da de ikke fikk med seg at jeg gjorde det for noen dager siden, skriver Cort på X , ledsaget av en video der han kysset kjæresten. Fredagens tempoetappe utspilte seg kun halvannen time unna Bernards hjem. – Jeg så virkelig fram til denne dagen. Jeg visste at kona og familien min var i bakken. Jeg ønsket å nyte hvert eneste øyeblikk. Det var et drømmeøyeblikk for meg, sa Bernard ifølge nettstedet Cyclingnews. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941252
syklist - forsvar - Bernard - bøtelagt - internasjonale - sykkelforbundet - stoppet - underveis - tempoen - reagere - rytteren - skjermbilde - avgjørelse - mekanaler - sveitserfranc - kroner) - Underveis - fredagens - individuelle - tempoetappe - franskmannen - bøtelegge - upassende - idrettens - beklage - gjenoppleve - øyeblikket - skriver - sarkastisk - tidligere - tilsvarende - reagert - ledsaget - kjæresten - Fredagens - utspilte - halvannen - Bernards - virkelig - familien - drømmeøyeblikk - nettstedet - Cyclingnews -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »