Sport

Liten annonse
    Norsk syklist døde i sykkelritt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 6. juli 2024 KL:17.47)
    En norsk proffsyklist omkom i en ulykke i et europeisk sykkelritt. NRK er kjent med identiteten til syklisten som døde etter den tragiske ulykken. Deler av familien er ikke varslet, og derfor velger NRK å anonymisere syklisten. – Vi jobber med å informere våre kolleger og diplomater i Norge. Det var en ulykke og han døde på grunn av skadene han pådro seg. Vi undersøker hva som var årsaken, opplyser en leder i det lokale politiet til TV 2. Dødsfallet er bekreftet av arrangøren. – Det er den verste beskjeden du kan få. Alle vet at sykkel er en risikosport. Å få sånne beskjeder er forferdelig tungt. Selvfølgelig går alle tanker til familien, lagkamerater og alle som kjenner ham, sier Dag Otto Lauritzen på TV 2s Tour de France-sending.

Ord sky bassert på artikkel: 941312
syklist - sykkelritt - proffsyklist - europeisk - identiteten - syklisten - tragiske - ulykken - familien - varslet - anonymisere - informere - kolleger - diplomater - skadene - undersøker - årsaken - opplyser - politiet - Dødsfallet - bekreftet - arrangøren - beskjeden - risikosport - beskjeder - forferdelig - Selvfølgelig - lagkamerater - kjenner - Lauritzen - sending -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »