Stortalentet sørget for Rosenborg-opptur
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:21.13)
    Sverre Nypan scoret åpningsmålet og bidro med en assist i Rosenborgs etterlengtede 2-1-seier over Odd i Eliteserien. I sin første kamp fra start siden 20. mai viste Nypan hvorfor flere europeiske klubber har 17-åringen på blokka. Med et flott skudd som ga 1-0 etter 25 minutters spill og en målgivende pasning til Markus Henriksen ti minutter senere, var Nypan svært toneangivende da Rosenborg tok tre viktige poeng. Mikael Ingebrigtsen sørget for ny spenning med sin redusering ti minutter før slutt, men hjemmelaget klarte å ro i land resultatet. Trønderne hadde kun én seier på sine siste åtte seriekamper før søndagens triumf. Med tre kjærkomne poeng tar Rosenborg et stort byks oppover den jevne tabellen i Eliteserien og ligger på sjuendeplass med 17 poeng. Odd er tre poeng bak helt nede på 13.-plass. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941536
Stortalentet - Rosenborg - åpningsmålet - Rosenborgs - etterlengtede - Eliteserien - hvorfor - europeiske - klubber - åringen - minutters - målgivende - pasning - Henriksen - toneangivende - viktige - Ingebrigtsen - spenning - redusering - hjemmelaget - resultatet - Trønderne - seriekamper - søndagens - kjærkomne - oppover - tabellen - sjuendeplass -