Colombia til finale mot Argentina
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 11. juli 2024 KL:06.26)
    Colombia slo Uruguay 1–0 i semifinalen i Copa América og er dermed i finalen i mesterskapet for første gang på 23 år. En heading i det 39. minutt av Jefferson Lerma sikret seieren for Colombia, som møter Lionel Messis Argentina i finalen av det amerikanske mesterskapet. Colombia spilte med én mann mindre i hele andre omgang, etter at Daniel Muñoz fikk sitt andre gule kort på overtid i første omgang. Kampen var preget av en rekke frispark, og den mexicanske dommeren César Arturo Ramos delte ut hele åtte gule kort. Colombia har tidligere spilt to Copa América-finaler. De tapte for Peru i 1975, men vant tittelen på hjemmebane i 2001. Finalen spilles i Miami Gardens i Florida klokken 2.00 natt til mandag norsk tid. Regjerende verdensmester Argentina vant det forrige amerikanske mesterskapet som ble spilt i 2021. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 942186
Colombia - Argentina - Uruguay - semifinalen - América - mesterskapet - heading - Jefferson - seieren - amerikanske - overtid - frispark - mexicanske - dommeren - tidligere - finaler - tittelen - hjemmebane - Finalen - spilles - Gardens - Florida - klokken - Regjerende - verdensmester - forrige -