Grønbæk ferdig i Glimt: – Kjipt at det skulle avsluttes på denne måten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 13. juli 2024 KL:18.58)
    Tapet mot Sandefjord ble trolig Albert Grønbæk sin siste kamp for Bodø/Glimt. – Tiden her har vært helt fantastisk.Jeg har hatt så sinsykt mange gode opplevelser her, sier han til NRK etter kampslutt. 23-åringen kom til gultrøyene i 2022, og har vært en viktig spiller for laget ifra nord. – Det var kjipt at det skulle avsluttes på denne måten, sa han. Sandefjord rystet serieleder Bodø/Glimt og vant 2–1 på hjemmebane. Det ga tre livsviktige poeng i bunnstriden, og åpnet gullkampen i toppen. Blåtrøyene yppet seg fra start, og etter 28 minutter spilt satt den for hjemmelaget. Med litt hjelp fra en Glimt-spiller gikk skuddet fra Alexander Ruud Tveter i mål. Før lørdagens kamp sto Sandefjord med åtte kamper på rad uten seier. Dermed var det en svært etterlengtet seier for hjemmelaget. Bodø/Glimt gjorde tre bytter til andre omgang i håp om å kunne snu det – og det ble et annet bortelag vi fikk se etter pause. Det ble noen interessante minutter ut i andre omgang i hvalfangerbyen. I det 59. minuttet stanget Stian Kristiansen ballen elegant i nettmaskene mot gamle lagkamerater. Hjemmelaget doblet da ledelsen, men Bodø svarte umiddelbart. I 61. minutt sendte kaptein Patrick Berg ballen i mål etter at den var innom en Sandefjord-spiller. Glimt jaktet lenge på en utligning, men til tross for stort press, kom aldri scoringen. Dermed ble det sesongens andre tap for serielederne. – Full kontroll hadde vi vel ikke, men vi gjør en god match, sa Sandefjord-kaptein Filip Ottosson til TV 2 etter kampen. Med Glimt-tap blir gullkampen nå mer åpen igjen. Formlaget Viking vil med seier i deres hengekamp være kun to poeng bak Bodø/Glimt.

Ord sky bassert på artikkel: 942696
Grønbæk - avsluttes - Sandefjord - fantastisk - sinsykt - opplevelser - kampslutt - åringen - gultrøyene - spiller - serieleder - hjemmebane - livsviktige - bunnstriden - gullkampen - Blåtrøyene - minutter - hjemmelaget - skuddet - Alexander - lørdagens - etterlengtet - bortelag - interessante - hvalfangerbyen - minuttet - stanget - Kristiansen - elegant - nettmaskene - lagkamerater - Hjemmelaget - ledelsen - umiddelbart - kaptein - Patrick - utligning - scoringen - sesongens - serielederne - kontroll - Ottosson - Formlaget - hengekamp -