Sport

Liten annonse
    Kasper Hjulmand gir seg som dansk landslagstrener
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 19. juli 2024 KL:09.06)
    Det bekrefter det danske fotballforbundet. – Det har vært en utrolig ære å privilegium å få lov til å være trener for alle sammens landslag i fire år. Jeg har gitt alt jeg har for å oppnå suksess og for å folket til å samle seg rundt landslaget, sier Hjulmand i pressemeldingen. Han tok over etter at Åge Hareide var ferdig som landslagssjef i 2020. Hans største bragd var å ta Danmark til semifinalen i fotball-EM i 2021 der de ble til slutt slått ut av England. Det er ikke klart hvem som erstatter Hjulmand.

Ord sky bassert på artikkel: 943731
Hjulmand - landslagstrener - bekrefter - fotballforbundet - utrolig - privilegium - sammens - suksess - landslaget - pressemeldingen - Hareide - landslagssjef - største - Danmark - semifinalen - England - erstatter -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »