Sport

Liten annonse
    Thomas Delaney vender hjem – gjør comeback i FC København
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 20. juli 2024 KL:10.14)
    Fotballstjernen Thomas Delaney er tilbake i den danske superligaen etter over sju år i utlandet. Lørdag signerte han for barndomsklubben FC København. Det bekrefter klubben på sine nettsider. – Dette er en veldig stor dag for meg! Å returnere hjem til FC København er noe jeg alltid har hatt i tankene og ønsket meg mange ganger, sier han. – Hjertet mitt er i FC København. Det har alltid vært det og vil alltid være det. Derfor er jeg utrolig glad for at vi nå har lyktes med å få dette til å ordne seg, fortsetter han. Delaney gikk gradene i FCK fra han var et lite barn til han debuterte på A-laget i 2008. Der noterte han seg for 24 mål og 17 målgivende på 246 kamper, før turen gikk videre til tyske Werder Bremen i 2018. Siden har den danske 32-åringen spilt for klubber som Borussia Dortmund, Sevilla, Hoffenheim og Anderlecht. Delaney har også notert seg for åtte mål og åtte målgivende på 81 landskamper for Danmark. I løpet av karrieren har dansken vært med på å vinne elleve trofeer, hvor høydepunktene var den tyske cupen og den tyske supercupen med Dortmund. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 943906
Delaney - comeback - København - Fotballstjernen - tilbake - superligaen - utlandet - signerte - barndomsklubben - bekrefter - nettsider - returnere - tankene - Hjertet - utrolig - fortsetter - gradene - debuterte - noterte - målgivende - åringen - klubber - Borussia - Dortmund - Sevilla - Hoffenheim - Anderlecht - landskamper - Danmark - karrieren - dansken - trofeer - høydepunktene - supercupen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »