Drømmestart for ny Fredrikstad-trener - Stray Molde sikret første seier siden mai
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 21. juli 2024 KL:18.52)
    I sin første kamp som midlertidig hovedtrener for Fredrikstad, kunne Andreas Hagen juble for tre poeng etter eliteseriekampen mot HamKam søndag. FFK snuser med det på tredje- og fjerdeplassen på tabellen, hvor Molde og Viking befinner seg. Det var få sjanser i første omgang på Briskeby stadion på Hamar. Gjestene ymtet frampå før pause, hvor Maï Traoré forsøkte seg på to avslutninger. Få minutter ut i andre omgang kom HamKam til en stor mulighet, men Niklas Ødegård skøyt ballen inn i Fredrikstads sisteskanse Jonathan Fischer. Fem minutter senere prøvde kanadiske Patrick Metcalfe å finne HamKams nettmasker, men den gang ei. Så satt det for bortelaget. Stian Stray Molde breisida Fredrikstad i ledelsen etter hjørnespark, en drøy time inn i kampen. FFK vinner 1-0, i deres første kamp uten suksesstreneren Mikkjal Thomassen, som har dratt til svenske AIK. Det er Fredrikstads første seier siden 20. mai.

Ord sky bassert på artikkel: 944127
Drømmestart - Fredrikstad - midlertidig - hovedtrener - Andreas - eliteseriekampen - fjerdeplassen - tabellen - befinner - sjanser - Briskeby - stadion - Gjestene - forsøkte - avslutninger - minutter - mulighet - Ødegård - Fredrikstads - sisteskanse - Jonathan - Fischer - kanadiske - Patrick - Metcalfe - HamKams - nettmasker - bortelaget - breisida - ledelsen - hjørnespark - suksesstreneren - Mikkjal - Thomassen - svenske -