Sport

Liten annonse
    Katrine Lunde og Christian Sørum norske flaggbærere
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. juli 2024 KL:17.41)
    Christian Sørum og Katrine Lunde får æren av å bære det norske flagget i fredagens OL-åpning på Seinen i Paris. Det deler Olympiatoppen i en pressemelding torsdag. – Jeg føler meg veldig beæret som ble spurt om å ta dette oppdraget. Å få bære det norske flagget under åpningsseremonien på Seinen er høytidelig, stor stas og betyr mye for meg. Jeg er stolt over å representere Norge i mitt femte OL og til og med få være flaggbærer, sier Lunde som har to OL-gull og to bronser fra tidligere leker. Håndballkeeperen er Norges åttende kvinnelige flaggbærer i sommer-OL. – Jeg har fulgt med på åpningsseremoniene i OL siden jeg var liten, så dette er veldig stas. Å få være flaggbærer i mitt andre OL er for meg en ære på vegne av min makker Anders og meg, sier sandvolleyballspiller Sørum. Det er tredje gang i OL-historien at Norge stiller med to flaggbærere i en åpningsseremoni. Første gang var i 2021. OL-åpningen i Paris blir av det helt spesielle slaget. Seremonien kommer til å foregå på elven Seinen, og utøverne skal fraktes i båter i 6 kilometer før de går i land foran Eiffeltårnet. Åpningsseremonien blir sendt på NRK1 og NRK TV fra klokka 19.25 fredag kveld.

Ord sky bassert på artikkel: 944911
Katrine - Christian - flaggbærere - flagget - fredagens - Olympiatoppen - pressemelding - torsdag - oppdraget - åpningsseremonien - høytidelig - representere - bronser - tidligere - Håndballkeeperen - åttende - kvinnelige - åpningsseremoniene - sandvolleyballspiller - historien - stiller - åpningen - spesielle - Seremonien - utøverne - fraktes - kilometer - Eiffeltårnet - Åpningsseremonien -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »