Lewandowski reddet Barcelona igjen – sikret 2-1-seier hjemme mot Athletic Bilbao
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 24. august 2024 KL:21.48)
    Robert Lewandowski ble nok en gang matchvinner da Barcelona vant 2-1 hjemme over Athletic Bilbao i La Liga lørdag ettermiddag. Dermed står den katalanske storklubben med to seiere på to forsøk i ligaen denne sesongen. Også forrige helg gjorde Lewandowski seg tellende da han scoret begge målene og snudde til 2-1-seier borte mot Valencia. Denne gang var det imidlertid Hansi Flicks menn som kom best ut av startblokkene da vidunderbarnet Lamine Yamal banket Barcelona i ledelsen etter 24 minutter. Ledelsen fikk de riktignok ikke med seg inn til pause da 17 år gamle Pau Cubarsí felte Álex Berenguer innenfor 16-meteren og dommeren blåste straffen. Den tok Oihan Sancet og satt iskaldt til venstre for Barcelona-keeper Marc-André ter Stegen. Halvveis ut i andre omgang sendte Robert Lewandowski katalanerne tilbake i ledelsen på en retur fra et skudd fra Pedri. Allerede på tirsdag skal Barcelona i aksjon igjen når de skal gjeste Rayo Vallecano. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 951341
Lewandowski - Barcelona - Athletic - matchvinner - ettermiddag - katalanske - storklubben - sesongen - forrige - tellende - Valencia - imidlertid - startblokkene - vidunderbarnet - ledelsen - minutter - Ledelsen - riktignok - Cubarsí - Berenguer - innenfor - meteren - dommeren - straffen - iskaldt - venstre - Halvveis - katalanerne - tilbake - Allerede - tirsdag - Vallecano -