Stavanger Oilers våknet i tide – åpnet med borteseier mot Lillehammer
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 14. september 2024 KL:19.11)
    Stavanger Oilers var lenge i trøbbel i serieåpningen mot Lillehammer, men slo knallhardt tilbake i tredje periode og halte i land en sterk 4-2-seier. Foran 1278 tilskuere i mjøsbyen ledet Lillehammer 1-0 etter to perioder og hadde et tak på gjestene. De siste 20 minuttene av kampene snudde alt. Først utlignet Mathias Trettenes for bortelaget og skapte balanse i kampen. Deretter fikset amerikanske Cliff Watson 2-1-ledelse for Oilers. De to scoringene kom med bare 69 sekunders mellomrom tidlig i perioden. Gjestene fra Stavanger var imidlertid ikke ferdig med det. André Bjelland Strandborg sto bak 3-1-målet som kom drøyt åtte minutter ut i siste periode, og plutselig så Oilers svært komfortable ut på Lillehammer. Martin Gran fastsatte sluttresultatet til 4-2 med sju sekunder igjen på klokka og med det tok Stavanger-laget tre poeng i serieåpningen.

Ord sky bassert på artikkel: 955891
Stavanger - borteseier - Lillehammer - trøbbel - serieåpningen - knallhardt - tilbake - periode - tilskuere - mjøsbyen - perioder - gjestene - minuttene - kampene - utlignet - Mathias - Trettenes - bortelaget - balanse - Deretter - amerikanske - ledelse - scoringene - sekunders - mellomrom - perioden - Gjestene - imidlertid - Bjelland - Strandborg - minutter - plutselig - komfortable - fastsatte - sluttresultatet -