Guro Reiten med måldobbel da Chelsea herjet
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. september 2024 KL:22.42)
    Guro Reiten fant veien til nettmaskene to ganger da regjerende seriemester Chelsea imponerte stort og slo Crystal Palace 7-0 på bortebane i den engelske superligaen fredag. Aggie Beever-Jones scoret gjestenes første for kvelden etter lekkert kontringsspill drøye fem minutter før pause. Kort tid ut i den andre omgangen stilte tidligere Barcelona-spiller Lucy Bronze inn siktet fra distanse, og med en strålende avslutning doblet forsvarsspilleren Chelseas ledelse. Med en halvtime igjen å spille økte den engelske landslagsprofilen Lauren James gjestenes ledelse til 3-0 på åpent mål. Et drøyt kvarter før slutt fant Reiten rom i vertenes sekstenmeter, og med venstrefoten prikket Norges landslagsstjerne inn Chelseas fjerde. Like etter satte Nathalie Björn inn 5-0 etter et hjørnespark. Helt på tampen av oppgjøret ble Reiten tomålsscorer da hun økte til 6-0. Rett før slutt fastsatte Catarina Macario resultatet til 7-0 (NTB).

Ord sky bassert på artikkel: 958814
måldobbel - Chelsea - nettmaskene - regjerende - seriemester - imponerte - Crystal - bortebane - engelske - superligaen - gjestenes - kvelden - lekkert - kontringsspill - minutter - omgangen - tidligere - Barcelona - spiller - distanse - strålende - avslutning - forsvarsspilleren - Chelseas - ledelse - halvtime - landslagsprofilen - kvarter - vertenes - sekstenmeter - venstrefoten - prikket - landslagsstjerne - Nathalie - hjørnespark - oppgjøret - tomålsscorer - fastsatte - Catarina - Macario - resultatet -