Østigård og Rennes tapte for PSGs stjernegalleri
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 27. september 2024 KL:23.31)
    Leo Skiri Østigård klarte ikke å stanse det franske stortalentet Bradley Barcola da Rennes tapte 1-3 mot Paris Saint-Germain i Ligue 1 fredag kveld. Etter en halvtime ble Barcola spilt fri én mot én mot Østigård ute til venstre i banen. Den norske landslagsstopperen fikk ikke kontakt med PSG-angriperen, som med en lekker avslutning hamret vertene foran. Et snaut kvarter ut i annen omgang doblet Kang-in Lee hjemmelagets ledelse etter at Barcola først hadde skutt ballen i stolpen. Ti minutter senere satte sistnevnte inn 3-0 med sin andre nettkjenning for kvelden. Rennes reduserte til 1-3 fra straffemerket etter 75 minutter, men PSG holdt unna til tre poeng.

Ord sky bassert på artikkel: 958820
Østigård - stjernegalleri - franske - stortalentet - Bradley - Barcola - Germain - halvtime - venstre - landslagsstopperen - kontakt - angriperen - avslutning - vertene - kvarter - hjemmelagets - ledelse - stolpen - minutter - sistnevnte - nettkjenning - kvelden - reduserte - straffemerket -