England senket Finland med praktscoringer
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 13. oktober 2024 KL:19.53)
    England gjorde det på vakkert vis da de slo Finland 3–1 i nasjonsligaoppgjøret i Helsingfors søndag kveld. 1–0 kom etter 18 minutter – og strålen angrepsspill. En flikk fra Angel Gomes sendte Jack Grealish alene igjennom med keeper, og Manchester City-vingen satte ballen elegant i lengste hjørne. 2–0 kom etter 74 minutter – og et strålende frispark. Trent Alexander-Arnold fikk sjansen fra 18 meters hold, og skrudde ballen elegant i nærmeste hjørne med høyrebeinet. Og det var ikke slutt. Etter 84 minutter satte Aston Villa-spissen Ollie Watkins inn en effektiv finte og rykket seg fri på venstrekanten. Innlegget fant Arsenals Declan Rice, som bare trengte én berøring for å sette inn 3–0. Tre minutter før full tid skulle hjemmelaget få et trøstemål, da Arttu Hoskonen headet en corner fra Leo Walta i nettmaskene. Med ni poeng er England på andreplass i gruppa, mens Finland ligger akterutseilt i bunn av tabellen med null poeng på fire kamper. Hellas topper gruppa etter at de slo England 2–1 torsdag.

Ord sky bassert på artikkel: 961963
England - Finland - praktscoringer - vakkert - nasjonsligaoppgjøret - Helsingfors - minutter - strålen - angrepsspill - Grealish - igjennom - Manchester - elegant - lengste - strålende - frispark - Alexander - sjansen - skrudde - nærmeste - høyrebeinet - spissen - Watkins - effektiv - venstrekanten - Innlegget - Arsenals - trengte - berøring - hjemmelaget - trøstemål - Hoskonen - nettmaskene - andreplass - akterutseilt - tabellen - torsdag -