Vinicius jr. reddet Real Madrid med hat trick
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: Igår. - (tirsdag 22. oktober 2024 KL:22.53)
    Borussia Dortmund lå an til et kjemperesultat i mesterligaen mot Real Madrid, men kastet bort ledelsen på få minutter bort seieren i 2. omgang. Og så ble det helt svart. Gjestene fra Tyskland gikk til pause med 2–0 etter to raske scoringer fra Donyell Malen og Jamie Gittens. Etter pausen dreide det meste seg om Vinicius jr. Den spanske giganten hevet seg og presset voldsomt mot gultrøyenes mål. Med to lynraske scoringer utlignet de kampen til 2–2. Først scoret Antonio Rüdiger i det 60. minutt, deretter puttet Vinicius jr. i det 62. minutt. Lucas Vazquez sendte spanjolene i føringen i det 83. minutt, før Vinicius jr. sørget for hat trick med mål i det 86. minutt og tre minutter på overtid. Real Madrid og Dortmund står dermed begge med seks poeng etter tre kamper i mesterligaens ligaspill.

Ord sky bassert på artikkel: 964013
Vinicius - Borussia - Dortmund - kjemperesultat - mesterligaen - ledelsen - minutter - seieren - Gjestene - Tyskland - scoringer - Donyell - Gittens - spanske - giganten - presset - voldsomt - gultrøyenes - lynraske - utlignet - Antonio - Rüdiger - deretter - Vazquez - spanjolene - føringen - overtid - mesterligaens - ligaspill -