Mesterligadrømmen knust for Glimt
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 14. juli 2021 KL:21.54)
    Bodø/Glimt hadde et vanskelig utgangspunkt etter 3-2-tapet hjemme mot Legia Warszawa forrige uke. Men etter at bortemålsregelen har blitt fjernet dette året, trengte de gule fra Nordland «bare» å score ett mål for å få med seg ekstraomganger i Polen. Og det startet bra for Glimt. De hadde ballen mest og skapte også de største sjansene i første omgang. Erik Botheim burde gitt de regjerende norske seriemesterne ledelsen ti minutter før pause da han fikk ballen servert på fem meter. Spissen blåste dessverre avslutningen langt over mål. Noen få minutter etterpå var det isteden Legia som kom på en av sine første visitter i Glimts 16-meter. Lucas Linhares snurret rundt med Glimt-forsvaret og satte inn 1–0 like før pause. Dermed måtte Kjetil Knudsens menn ha to scoringer i andre omgang for å holde liv i drømmen om spill i Champions League. Nærmest var de da Sigurd Kvile headet i tverrliggeren, men da Thomas Pekhart trillet inn 2–0 på overtid var håpet ute. Dermed endte det 5-2 sammenlagt til Legia, og det blir ingen norske innslag i Champions League neste sesong heller.

Ord sky bassert på artikkel: 665818
Mesterligadrømmen - vanskelig - utgangspunkt - Warszawa - forrige - bortemålsregelen - fjernet - trengte - Nordland - ekstraomganger - startet - største - sjansene - Botheim - regjerende - seriemesterne - ledelsen - minutter - servert - Spissen - dessverre - avslutningen - etterpå - isteden - visitter - Linhares - snurret - forsvaret - Knudsens - scoringer - Champions - Nærmest - tverrliggeren - Pekhart - trillet - overtid - sammenlagt - innslag -