Elverum vant den første semifinaleduellen mot Nærbø
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 6. mai 2022 KL:20.52)
    Elverum slo Nærbø 32-26 hjemme og tok det første stikket i semifinalen i sluttspillet i håndball fredag. Thomas Solstad var sentral for Elverum. Landslagsspilleren scoret sju mål og var svært sterk for vertene som til tider fikk det tungt mot Nærbø. Likevel var det til slutt Elverum som viste seg sterkest og med det sikret seg den første kampen i semifinaleserien. Lagene spiller best av fem kamper. Lagene fulgte hverandre i store deler av kampen, men i midten av 2. omgang økte Elverum tempoet og skaffet seg en god ledelse. De ledet med tre mål med fem minutter igjen, noe Nærbø ikke greide å hente inn. Nærbø slet med å få avsluttet skikkelig i sluttminuttene, og det ble ingen spenning. Elverum kunne til slutt juble for en solid seier foran et entusiastisk hjemmepublikum. Nærbøs Theodor Svensgård scoret sju mål, men greide ikke å løfte gjestene til seier. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 738371
Elverum - semifinaleduellen - stikket - semifinalen - sluttspillet - håndball - Solstad - sentral - Landslagsspilleren - vertene - Likevel - sterkest - semifinaleserien - hverandre - tempoet - skaffet - ledelse - minutter - avsluttet - skikkelig - sluttminuttene - spenning - entusiastisk - hjemmepublikum - Theodor - Svensgård - gjestene -