Molde med snuoperasjon i lokaloppgjør
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. august 2022 KL:20.00)
    Serieleder Molde kom under 0-2 i bortemøtet mot naborival Kristiansund, men kom tilbake og vant 3-2 i Eliteserien søndag. Kristian Eriksen ble matchvinner. Med seieren økte Molde serieledelsen sin til Lillestrøm til fem poeng, men LSK har én kamp mindre spilt. Andreas Hopmark og Bendik Bye sto for Kristiansunds scoringer tidlig i 1. omgang, mens Eirik Haugan og David Fofana scoret Moldes to mål mot slutten av omgangen. Mye omtalte Kristian Eriksen fikk i nabooppgjøret tillit fra start. Etter bare noen få minutter etter hvilen åpnet Hamar-mannen målkontoen da han skar inn fra siden og avsluttet med en lav skudd i lengste hjørne. To minutter før slutt fikk Faris Pemi se det røde kort etter en stygg albue mot Haugan.

Ord sky bassert på artikkel: 761503
snuoperasjon - lokaloppgjør - Serieleder - bortemøtet - naborival - Kristiansund - tilbake - Eliteserien - Eriksen - matchvinner - seieren - serieledelsen - Lillestrøm - Andreas - Hopmark - Kristiansunds - scoringer - slutten - omgangen - omtalte - nabooppgjøret - minutter - målkontoen - avsluttet - lengste -