Crystal Palace seiret i målfest
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 29. april 2023 KL:15.47)
    Målene kom på rekke og rad i første omgang da Crystal Palace vant 4-3 i et fartsfylt byderby hjemme mot West Ham i Premier League lørdag. Tomas Soucek sendte West Ham i ledelsen etter ti minutter, men Jordan Ayew, Wilfried Zaha og Jeffrey Schlupp scoret Palace-målene som vendte kampen. Etter 36 minutter reduserte Michail Antonio og ga gjestene nytt liv i oppgjøret, før Eberechi Eze scoret på straffespark etter å ha blitt lagt i bakken av Nayef Aguerd. Med kvarteret igjen reduserte Aguerd, men nærmere kom ikke West Ham i London-derbyet. Seieren tar Palace forbi Chelsea på tabellen, men sistnevnte har to kamper til gode. Roy Hodgson gjorde comeback da han tok over Crystal Palace i slutten av mars. West Ham har hatt en tung sesong og har fem poeng ned til Leicester under nedrykksstreken. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 828069
Crystal - målfest - fartsfylt - byderby - Premier - ledelsen - minutter - Wilfried - Jeffrey - Schlupp - reduserte - Michail - Antonio - gjestene - oppgjøret - Eberechi - straffespark - kvarteret - nærmere - derbyet - Seieren - Chelsea - tabellen - sistnevnte - Hodgson - comeback - slutten - Leicester - nedrykksstreken -