Sport

Liten annonse
    Fran Kirby mister VM
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 2. mai 2023 KL:18.00)
    England må klare seg uten en av sine største stjerner under sommerens VM. Fran Kirby må opereres - og mister mesterskapet. Det bekrefter Kirby selv på Instagram. – Jeg er utrolig skuffet over å bekrefte at sesongen min er over, og jeg kommer ikke til å bli klar til VM i sommer, skriver Kirby. 29-åringen, som har vært ute med en kneskade siden februar, opplyser at hun har forsøkt å unngå en operasjon, men har landet på det etter en undersøkelse gjort av Chelseas medisinske apparat. Det var under en cupkamp mot West Ham det gikk galt for Kirby. Målet hennes nå er å være klar til starten av neste sesong. VM i Australia og New Zealand starter 20. juli og England er i gruppe med Danmark, Kina og Haiti.

Ord sky bassert på artikkel: 828851
England - største - stjerner - sommerens - opereres - mesterskapet - bekrefter - Instagram - utrolig - skuffet - sesongen - skriver - åringen - kneskade - februar - opplyser - forsøkt - operasjon - undersøkelse - Chelseas - medisinske - apparat - cupkamp - starten - Australia - Zealand - starter - Danmark -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »