Sport

Liten annonse
    Kolstad-trener Berge takket nei til Island-tilbud
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 4. mai 2023 KL:11.21)
    Christian Berge kommer ikke til å kombinere trenerjobben i Kolstad med en rolle som islandsk landslagstrener. Det opplyser Kolstad i en pressemelding torsdag formiddag. Trønderklubben har tilsynelatende åpnet for at Berge kunne kombinere de to jobbene. – Det var ingen enkel avgjørelse. Tilbudet om å trene det islandske landslaget i tillegg til Kolstad var fristende. Det var jo en slik kombinasjon jeg ønsket med det norske landslaget, men det lot seg dessverre ikke gjøre, sier Berge og legger til: – Når jeg nå landet på at jeg trekker meg som aktuell trenerkandidat for Island, så var det først og fremst på grunn av familiære årsaker. Jeg ønsker å prioritere tid med familie når jeg først har litt roligere landslagsperioder med Kolstad. Berge måtte gi seg som sjef for de norske håndballherrene da han overtok Kolstad i fjor vår.

Ord sky bassert på artikkel: 829370
Kolstad - Christian - kombinere - trenerjobben - islandsk - landslagstrener - opplyser - pressemelding - torsdag - formiddag - Trønderklubben - tilsynelatende - jobbene - avgjørelse - Tilbudet - islandske - landslaget - tillegg - fristende - kombinasjon - dessverre - trekker - aktuell - trenerkandidat - familiære - årsaker - prioritere - familie - roligere - landslagsperioder - håndballherrene - overtok -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »