Sport

Liten annonse
    Iniesta (39) ferdig i Vissel Kobe
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. mai 2023 KL:07.34)
    Den spanske fotballegenden Andrés Iniesta har avslørt at han forlater japanske Vissel Kobe, men at han likevel ikke legger skoene på hylla helt enda. Spanjolen har spilt for Vissel Kobe siden 2018, og måtte ta til tårene da han annonserte at han er ferdig i klubben. I avskjedstalen indikerte han også at han har planer om å fortsette å spille fotball. Han kunne imidlertid ikke si noe om hvor det blir. – Jeg må si sannheten, og det er at jeg ikke vet. Jeg vil fortsette å spille fotball. Jeg føler at jeg fortsatt er i stand til å spille, men når dette kapittelet avsluttes, får vi se hva som er mulig. Jeg vil avslutte karrieren min på banen, og det er dette jeg ønsker å gjøre, sa Iniesta. Spanojolen fylte nettopp 39 år og kom med kunngjøringen på en pressekonferanse etter 1-0-seieren over Nagoya natt til torsdag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 834946
Iniesta - spanske - fotballegenden - avslørt - forlater - japanske - likevel - Spanjolen - annonserte - klubben - avskjedstalen - indikerte - fortsette - imidlertid - sannheten - fortsatt - kapittelet - avsluttes - karrieren - Spanojolen - nettopp - kunngjøringen - pressekonferanse - seieren - torsdag -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »