Arsenal sikret seier uten Ødegaard – troner øverst i gruppe B
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 8. november 2023 KL:22.54)
    I fjerde runde av mesterligaen tok Arsenal tre nye poeng da de slo Sevilla 2–0 på hjemmebane. Leandro Trossard satte kampens første mål etter et lekent Arsenal-angrep da halvtimen var spilt. I andre omgang økte Bukayo Saka, som hadde målgivende i første omgang, ledelsen med en lekker skuddfinte som satte Pedrosa ut av spill. Hjemmelaget styrte kampen, hvor Sevilla hadde null avslutninger på mål. Kampen endte 2–0. Arsenal leder Mesterligaens gruppe B med ni poeng. Sevilla ligger nederst med to. De to andre lagene i gruppen møtte hverandre i kveld, der vant nederlandske PSV Eindhoven 1-0 over franske Lens.

Ord sky bassert på artikkel: 881296
Arsenal - Ødegaard - mesterligaen - Sevilla - hjemmebane - Leandro - Trossard - kampens - halvtimen - målgivende - ledelsen - skuddfinte - Pedrosa - Hjemmelaget - avslutninger - Mesterligaens - nederst - gruppen - hverandre - nederlandske - Eindhoven - franske -