Sport

Liten annonse
    Jessie Diggins stiller i verdenscupåpningen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:07.24)
    Den amerikanske langrennsstjernen Jessie Diggins fikk et tilbakefall av sine spiseforstyrrelser i sommer. Nå er hun klar for verdenscupåpningen i Ruka. Fortsatt er hun preget av sin sykdom. – Den vil være en del av meg resten av livet, sier Jessie Diggins i et intervju med Expressen. I slutten av august la derimot Diggins ut en video på Instagram hvor hun fortalte at hun «etter tolv friske år har fått et tilbakefall på sine spiseforstyrrelser». Det har vært mye usikkerhet om når Diggins returnerer til skisporet i konkurransehelg, men allerede til helgen er hun tilbake. – Jeg har ingen resultatmål. Jeg tar det bare dag for dag, og jeg kan ikke love at jeg kommer til å være med hver helg, sier Diggins, som forteller om mye støtte fra skifamilien. – Løpere fra andre land skrev at de håper å treffe meg i Ruka for å gi meg en klem, så nå skal jeg gå rundt i Ruka og samle klemmer. (NRK/NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 884948
Diggins - stiller - verdenscupåpningen - amerikanske - langrennsstjernen - tilbakefall - spiseforstyrrelser - Fortsatt - intervju - Expressen - slutten - derimot - Instagram - fortalte - usikkerhet - returnerer - skisporet - konkurransehelg - allerede - resultatmål - forteller - skifamilien - klemmer -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »