Sport

Liten annonse
    Barnsley sparket ut av FA-cupen – brukte en ikke spilleberettiget spiller
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 22. november 2023 KL:17.34)
    Barnsley er diskvalifisert fra den engelske FA-cupen fordi laget brukte en spiller som ikke var spilleberettiget i omkampen mot Horsham. Barnsley vant kampen 3-0, men det er Horsham fra nivå sju som får møte Sutton i 2. runde. – Vi vil be våre tilhengere, spillere og ansatte om unnskyldning for denne beklagelige feilen, sier Barnsley i en uttalelse på sitt nettsted. Klubben avstår fra en anke. – Selv om det var et uhell, er denne feilen langt fra å tilfredsstille de høye krav vi stiller til oss selv. Vi godtar fotballforbundets avgjørelse og har satt i verk tiltak for å sørge for at noe slikt aldri skjer igjen. Klubben er på 6.-plass i 1. divisjon og dermed blant de høyest rangerte klubbene i de to første ordinære rundene. Lag fra Premier League og mesterskapsserien går inn i turneringen først i 3. runde. Spilleren som ikke skulle vært på banen er ikke navngitt, men 20-årige Aiden Marsh var utleid til York da den første kampen ble spilt, og han startet omkampen. Bare spillere som er spilleberettiget når første kamp spilles kan være med i en omkamp. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 885100
Barnsley - sparket - spilleberettiget - spiller - diskvalifisert - engelske - omkampen - Horsham - tilhengere - spillere - ansatte - unnskyldning - beklagelige - uttalelse - nettsted - Klubben - tilfredsstille - stiller - fotballforbundets - avgjørelse - divisjon - rangerte - klubbene - ordinære - rundene - Premier - mesterskapsserien - turneringen - Spilleren - navngitt - startet - spilles -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »