Ødegaard fortvilte - Arsenal ned fra tabelltopp
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (lørdag 9. desember 2023 KL:20.27)
    Aston Villa er uovervinnelige på hjemmebane. Lørdag ble Arsenal slått 1-0, og med det satte de ny klubbrekord med sin 15. strake ligaseier på eget gress. Arsenal gikk inn i Premier League-runden som serieledere, men etter lørdagens resultater er det Liverpool som topper. Liverpool har 37 poeng, og ligger henholdsvis ett og to poeng foran Arsenal og Aston Villa etter 16 runder. Aston Villa gikk fryktløse i angrep i toppkampen mot Arsenal, og kaptein John McGinn sendte hjemmelaget i ledelsen etter syv minutter. Martin Ødegaard fikk en stor mulighet til å utligne da han dro seg inn i Villa-feltet like før pause. Avslutningen sendte han imidlertid rett i hjørnet hvor keeper Emiliano Martínez lå og ventet. I det timen nærmet seg fikk nordmannen nok en kjempesjanse, men bredsidet ballen utenfor fra strålende posisjon til stor frustrasjon for Arsenal-kapteinen selv. Det var det nærmeste Arsenal kom scoring før Kai Havertz kriget ballen over streken helt på tampen. VAR greip imidlertid inn og annullerte scoringen for hands.

Ord sky bassert på artikkel: 890360
Ødegaard - fortvilte - Arsenal - tabelltopp - uovervinnelige - hjemmebane - klubbrekord - ligaseier - Premier - serieledere - lørdagens - resultater - Liverpool - henholdsvis - fryktløse - toppkampen - kaptein - hjemmelaget - ledelsen - minutter - mulighet - utligne - Avslutningen - imidlertid - hjørnet - Emiliano - Martínez - nordmannen - kjempesjanse - bredsidet - utenfor - strålende - posisjon - frustrasjon - kapteinen - nærmeste - scoring - Havertz - streken - annullerte - scoringen -