Sport

Liten annonse
    Braathen kaller inn til pressekonferanse - varsler oppdatering
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 4. mars 2024 KL:13.36)
    Lucas Braathen, som la opp som alpinist før denne sesongen, har kallet inn til pressekonferanse torsdag. Der skal han komme med en oppdatering om skifremtiden. Det skriver en av sponsorene hans, Red Bull, i en pressemelding. Pressekonferansen finner sted i Salzburg i Østerrike. Det var i oktober i fjor en tårevåt Lucas Braathen bekreftet at han la opp i en alder av 23 år. Bakgrunnen for den overraskende avgjørelsen var en lengre konflikt med Norges Skiforbund. Nøyaktig hva slags oppdatering Braathen kommer med på torsdagens pressekonferanse er uvisst. Da han la opp i oktober sa han at at comeback i fremtiden «ikke føles realistisk». – Jeg skal nå ut på min egen reise og finne ut hva den neste ferden er. Og jeg er så spent på det. Og jeg er så glad for at jeg er det, sa Braathen.

Ord sky bassert på artikkel: 914464
Braathen - pressekonferanse - varsler - oppdatering - alpinist - sesongen - torsdag - skifremtiden - skriver - sponsorene - pressemelding - Pressekonferansen - Salzburg - Østerrike - oktober - tårevåt - bekreftet - Bakgrunnen - overraskende - avgjørelsen - konflikt - Skiforbund - Nøyaktig - torsdagens - comeback - realistisk -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »