Daland reddet uavgjort for Cercle Brugge – Vetlesen med mål og assist i Brugge-seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 28. april 2024 KL:21.50)
    Jesper Daland berget 1-1 for Cercle Brugge hjemme mot Anderlecht, mens Hugo Vetlesen herjet i Brugges 3-0-seier borte mot Genk i belgisk fotball søndag kveld. Den belgiske ligaen har gått over i sluttspillsfasen, hvor Anderlecht topper mesterskapsgruppen. Det er imidlertid bare målforskjell som skiller Brugge på 2.-plass. Søndag gjestet Vetlesen & co. Genk, som har falt av i toppkampen etter 0-3-tapet. Kyriani Sabbe sendte gjestene i ledelsen etter 38 minutter, før Vetlesen doblet halvveis inn i andre omgang. Fire minutter senere gjorde nordmannen seg tellende igjen da han spilte opp Igor Thiago på 3-0-målet. Antonio Nusa startet også for gjestene, men ble byttet ut til pause. Cercle Brugge er også hektet av i gullkampen, men Daland ga imidlertid en håndsrekning til landsmann Vetlesen i kampen om ligagullet da han sikret 1-1 etter 51 minutter. Kristian Arnstad satt hele kampen på benken for Anderlecht. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 926798
uavgjort - Vetlesen - Anderlecht - Brugges - belgisk - fotball - belgiske - sluttspillsfasen - mesterskapsgruppen - imidlertid - målforskjell - skiller - gjestet - toppkampen - Kyriani - gjestene - ledelsen - minutter - halvveis - nordmannen - tellende - Antonio - startet - gullkampen - håndsrekning - landsmann - ligagullet - Kristian - Arnstad -