Sport

Liten annonse
    Auklend om Viking-exiten: – Dumt at det endte sånn
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. juli 2024 KL:06.12)
    Sondre Auklend snakker ut etter at det tidligere i uken ble klart at han fra neste år blir Bodø/Glimt-spiller. Overgangen har vakt sterke reaksjoner i Viking. Auklend er blitt enig med Glimt om en avtale fra 1.1.2025, når kontrakten hans med Viking løper ut. Nyheten sprakk i tidligere i uken, og de siste dagene har Auklend måtte tåle mye kritikk av Viking-supportere. Onsdag uttalte Vikings sportssjef Erik Nevland at Auklend nektes å spille for klubben enn så lenge. I et intervju med Stavanger Aftenblad åpner Auklend opp. – Dette var en mulighet jeg ikke kunne si nei til. Det handler om å ta de mulighetene som dukker opp. En fotballkarriere er ikke så lang, sier han. 21-åringen synes det er dumt at forholdet med Viking ender slik. – Det er kanskje vanskelig å forstå nå, men jeg er glad i Viking, jeg kommer til å fortsette å være glad i Viking, så var det dumt at det endte sånn som dette. Kanskje må begge parter ta læring av at det ble som det ble og at vi havnet i denne situasjonen. Men jeg vil ikke utdype det noe mer, sier han og legger til: – Jeg står greit i det og jeg står for valget jeg har tatt. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941006
Auklend - snakker - tidligere - spiller - Overgangen - reaksjoner - kontrakten - Nyheten - kritikk - supportere - uttalte - Vikings - sportssjef - Nevland - klubben - intervju - Stavanger - Aftenblad - mulighet - handler - mulighetene - fotballkarriere - åringen - forholdet - kanskje - vanskelig - fortsette - Kanskje - situasjonen -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »