Botheim-scoring i Malmös målfest
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. juli 2024 KL:19.26)
    Erik Botheim scoret Malmös tredje mål da Halmstad ble knust 5-1 på hjemmebane i Allsvenskan søndag. Dermed fortsetter Malmös luke på toppen av tabellen å være ni poeng til Mjällby på 2.-plass. Anders Christiansen sendte vertene i ledelsen etter 22 minutter, mens Birnir Snær Ingason utlignet sju minutter senere. Det fikk imidlertid lite å si da Isaac Kiese Thelin sendte Malmö tilbake i ledelsen åtte minutter før pause, før Botheim og Hugo Bolin (to mål) fikset 5-1-seier i andre omgang. Scoringen var Botheims 12. på 19 kamper for blåtrøyene siden overgangen fra Salernitana i februar. Han har også notert fem målgivende pasninger. Lars Sætra gjorde seg også tellende da han assisterte Jacob Trenskow i Kalmars 2-1-seier borte mot Eskil Edhs AIK. Sistnevnte satt hele kampen på benken. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 941516
Botheim - scoring - målfest - Halmstad - hjemmebane - Allsvenskan - fortsetter - tabellen - Mjällby - Christiansen - vertene - ledelsen - minutter - Ingason - utlignet - imidlertid - tilbake - Scoringen - Botheims - blåtrøyene - overgangen - Salernitana - februar - målgivende - pasninger - tellende - assisterte - Trenskow - Kalmars - Sistnevnte -