Norge sløste med sjansene i U19-EM – klarte bare 0-0 mot Ukraina
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 18. juli 2024 KL:18.23)
    De norske U19-gutta klarte ikke å få ballen i mål mot Ukraina og måtte dermed se seg fornøyd med 0-0 i den andre gruppespillskampen i EM. Landslagssjef Luis Pimentas menn er dermed avhengig av å vinne den siste gruppespillskampen mot Nord-Irland, samtidig som Ukraina må avgi poeng mot Italia for å ta seg videre i mesterskapet. Norge startet kampen friskt og kom seg til en rekke sjanser, men måtte likevel gå målløse til pause etter at Sander Hestetun Kilen satte ballen i stolpen to ganger. Nordmennene fortsatte i samme driv i andre omgang, men klarte heller ikke da å få ballen i nettmaskene bak Ukriana-keeper Vladyslav Krapyvtsov. U19-gutta åpnet mesterskapet med å ta ledelsen mot de regjerende mesterne fra Italia, men måtte til slutt se seg slått 1-2. Den siste gruppespillskampen spilles på søndag. Norges 3.-plass fra i fjor er nasjonens beste resultat i U19-mesterskapets historie. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 943635
sjansene - Ukraina - fornøyd - gruppespillskampen - Landslagssjef - Pimentas - avhengig - samtidig - mesterskapet - startet - sjanser - likevel - målløse - Hestetun - stolpen - Nordmennene - fortsatte - nettmaskene - Ukriana - Vladyslav - Krapyvtsov - ledelsen - regjerende - mesterne - spilles - nasjonens - resultat - mesterskapets - historie -