Molde med komfortabel seier
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 25. juli 2024 KL:21.05)
    Molde hadde full kontroll hjemme mot danske Silkeborg, og vant 3–1 i første oppgjør i 2. kvalifiseringsrunde til Europaligaen. Vertene gikk ut i hundre på Aker stadion. Allerede etter bare to minutter fikk Markus Kaasa æren av å sende moldenserne i føringen. Vertene slapp derimot gjestene fra Danmark mer inn i kampen, noe de ble straffet for like etter halvtimen spilt, da Alexander Lind ble spilt fri sentralt i banen. 22-åringen ladet skuddfoten fra 20–25 meter, og sendte ballen bak Molde-keeper Karlstrøm. Like før hvilen avsluttet Wolff Eikrem et lekkert Molde-angrep, da han prikket ballen i mål. Like etter hvilen økte Kristian Eriksen på til 3-1, som også ble sluttresultatet. Tidligere på kvelden var også Brann og Tromsø i aksjon, som begge kjemper om plass i serieligaen. I Nederland endte det målløst mellom Go Ahead Eagles og Brann, etter en strålende kamp fra Brann-keeper Mathias Dyngeland. I Finland sørget Lasse Nordås for at Tromsø tok første stikk, og vant 1–0 over KuPS Kuopio. Returoppgjørene spilles 1. august.

Ord sky bassert på artikkel: 944937
komfortabel - kontroll - Silkeborg - oppgjør - kvalifiseringsrunde - Europaligaen - Vertene - stadion - Allerede - minutter - moldenserne - føringen - derimot - gjestene - Danmark - straffet - halvtimen - Alexander - sentralt - åringen - skuddfoten - Karlstrøm - avsluttet - lekkert - prikket - Kristian - Eriksen - sluttresultatet - Tidligere - kvelden - kjemper - serieligaen - Nederland - målløst - strålende - Mathias - Dyngeland - Finland - Returoppgjørene - spilles -