Vipers tok andre strake seier borte mot Gjerpen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 11. september 2024 KL:19.37)
    Regjerende mester Vipers Kristiansand hadde få problemer da de slo Gjerpen 38-29 på bortebane i eliteserien i håndball onsdag kveld. Dermed står Kristiansand-laget med to seirer på tre kamper og har reddet inn det sjeldne tapet i sesongstarten. Etter å ha ledet 18-11 til pause satte Vipers inn et ytterligere gir i andre omgang. Etter bare sju minutter hadde ledelsen økt til 25-13. Vipers` Jamina Caroline Roberts ble kampens toppscorer med sju nettkjenninger. Regjerende mester Vipers fikk en fryktelig start på sesongen da de tapte 28-29 for Storhamar i ligaens første kamp. De slo imidlertid tilbake med 36-21-seier over Fredrikstad i den påfølgende uken. Lørdag gikk de på et nytt tap da de røk 27-30 for Brest Bretagne i sesongens første gruppespillskamp i Champions League. Vipers har vunnet ligaen de sju siste sesongene. Sist gang et annet lag stakk av med tittelen var Larvik i 2016/17-sesongen. Det var deres 13. strake ligagull. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 955239
Gjerpen - Regjerende - Kristiansand - problemer - bortebane - eliteserien - håndball - sjeldne - sesongstarten - ytterligere - minutter - ledelsen - Vipers` - Caroline - Roberts - kampens - toppscorer - nettkjenninger - fryktelig - sesongen - Storhamar - ligaens - imidlertid - tilbake - Fredrikstad - påfølgende - Bretagne - sesongens - gruppespillskamp - Champions - sesongene - tittelen - ligagull -