Sport

Liten annonse
    Bekreftet: Sverige og Danmark søker kvinne-EM sammen
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 24. september 2024 KL:17.48)
    Sverige og Danmark har offisielt meddelt Uefa at de sammen søker om å arrangere fotball-EM for kvinner i 2029. Det melder både Sveriges og Danmarks fotballforbund på sine nettsider. Fristen for å melde interesse gikk ut tirsdag. Norge var del av en felles nordisk søknad om å arrangere kvinne-EM i 2025, men den kom i fjor til kort da Sveits ble tildelt arrangementet. For 2029 har Sverige og Danmark besluttet å søke uten Norge og Finland på laget. Det ble kommunisert tidligere i år. Fotballpresident Lise Klaveness uttalte i vår at hun har jobbet med å overtale svensker og dansker til å la Norge bli med også på neste søknad, men det lyktes ikke.

Ord sky bassert på artikkel: 958031
Bekreftet - Sverige - Danmark - offisielt - meddelt - arrangere - fotball - kvinner - Sveriges - Danmarks - fotballforbund - nettsider - Fristen - interesse - tirsdag - nordisk - tildelt - arrangementet - besluttet - Finland - kommunisert - tidligere - Fotballpresident - Klaveness - uttalte - overtale - svensker - dansker -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »