Tottenham kollapset etter pause – røk 2-3 borte mot Brighton
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 6. oktober 2024 KL:20.14)
    Tottenham hadde lenge stålkontroll på Premier League-oppgjøret mot Brighton, men etter en marerittaktig andreomgang endte det med 2-3-tap. Like før halvspilt 2. omgang fullførte Danny Welbeck en utrolig snuoperasjon da han headet inn matchvinnerscoringen. Før det hadde Tottenham lenge vært det klart beste laget. I førsteomgangen scoret brennhete Brennan Johnson i sin sjette kamp på rad, før James Maddison ordnet 2-0. Etter hvilen var det imidlertid et helt annet Tottenham-lag som entret gressmatten, og Brighton brukte bare tjue minutter på å vende kampen i sin favør. Først satte Yankuba Minteh inn 1-2 etter rotete forsvarsspill av gjestene. Deretter viste Georginio Rutter styrke da han holdt unna for Spurs-forsvaret og banket inn 2-2. Kort tid senere serverte han Welbeck, som ordnet seieren. Brighton møter Newcastle lørdagen etter landslagspausen. Tottenham spiller borte mot West Ham samme dag. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 960782
Tottenham - kollapset - Brighton - stålkontroll - Premier - oppgjøret - marerittaktig - andreomgang - halvspilt - fullførte - Welbeck - utrolig - snuoperasjon - matchvinnerscoringen - førsteomgangen - brennhete - Brennan - Johnson - Maddison - imidlertid - gressmatten - minutter - Yankuba - forsvarsspill - gjestene - Deretter - Georginio - forsvaret - serverte - seieren - Newcastle - lørdagen - landslagspausen - spiller -