Sport

Liten annonse
    Ødegaard imponert over Arsenals storkjøp: – Min jobb er å mate ham med baller
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 20. juli 2022 KL:11.47)
    Martin Ødegaard har store forventninger til hva nyervervelsen Gabriel Jesus kan få til i Arsenal-drakta kommende sesong. Tidligere i sommervinduet ble Jesus solgt fra regjerende Premier League-mester Manchester City. I Arsenal er han blitt lagkamerat med blant andre Ødegaard. På kort tid har nordmannen lagt merke til kvalitetene hos brasilianeren. – Jeg har bare trent med ham i noen dager, men det tar ikke lang tid å se at han har mange kvaliteter. Jeg tror han vil bidra mye til laget, sier Ødegaard til ESPN. Han og resten av Arsenal-troppen har for tiden sesongoppkjøring i Orlando i Florida. Jesus scoret 95 mål på 236 kamper i Manchester City. Ødegaard håper at han kan bidra til at spissen fortsetter å bøtte inn mål. – Min jobb er å mate ham med baller og prøve å få ham til å score. Det er det jeg ønsker å få til, sier drammenseren og fortsetter: – Jeg er veldig forhåpningsfull og ser fram til å spille med ham. Jeg tror at det kommer til å bli kult. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 757184
Ødegaard - imponert - Arsenals - storkjøp - forventninger - nyervervelsen - Gabriel - kommende - Tidligere - sommervinduet - regjerende - Premier - Manchester - lagkamerat - nordmannen - kvalitetene - brasilianeren - kvaliteter - troppen - sesongoppkjøring - Orlando - Florida - spissen - fortsetter - drammenseren - forhåpningsfull -



Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »