Sport

Liten annonse
    Solbakken vil se en målfarlig Ødegaard: – Han har syv færre enn meg
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (torsdag 23. mars 2023 KL:11.11)
    Martin Ødegaard har scoret to mål på 47 landskamper. Både han og Ståle Solbakken vil se mer. – Det er uunngåelig. Det presset om å score mer mål på landslaget må han ha på seg. Han har et veldig bra skuddbein, sier Solbakken, som selv scoret ni landslagsmål på 58 landskamper. – Han har syv færre enn meg og det kler ham dårlig, sier Solbakken. Ødegaard selv er klar på at han ønsker å bli mer målfarlig i den norske landslagstrøyen. Denne sesongen har han vist fremgang foran mål med ti fulltreffere for Arsenal. – Jeg føler at jeg fortsatt kan bli bedre på å score mål, sier han, og legger til at det er mange deler av spillet han kan ta store steg på. På spørsmål om hvorfor han scorer flere mål for Arsenal denne sesongen, svarer han: – Det handler mye om hvordan vi spiller, posisjonen min og rollen i laget. Jeg jobber selvfølgelig mye med det selv også, blant annet med en trener. Jeg har sett mye på klipp om hvilke rom jeg skal true, forteller han. Første sjanse til å plusse på antall landslagsscoringer kommer lørdag mot et Spania-lag han har troen på et godt resultat mot. – De har en historie som tilsier at de skal være favoritter. De har vært med på mye og preget landslagsfotballen. Det er klart de er favoritter, men jeg tror oppriktig at vi kan få et resultat, sier landslagskapteinen. Og i skadefraværet til Erling Braut Haaland, kan det bli Ødegaard som blir en mulig norsk straffeskytter. Ødegaard scoret nylig i straffesparkkonkurransen mot Sporting. – Jeg er klar til å ta om det er mulighet for det, sier han til NRK.

Ord sky bassert på artikkel: 818267
Solbakken - målfarlig - Ødegaard - landskamper - uunngåelig - presset - landslaget - skuddbein - landslagsmål - landslagstrøyen - sesongen - fremgang - fulltreffere - Arsenal - fortsatt - spillet - spørsmål - hvorfor - handler - hvordan - spiller - posisjonen - selvfølgelig - forteller - landslagsscoringer - resultat - historie - tilsier - favoritter - landslagsfotballen - oppriktig - landslagskapteinen - skadefraværet - Haaland - straffeskytter - straffesparkkonkurransen - Sporting - mulighet -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »