Golf: Celine Borge med sterk 14.-plass i LPGA-debuten
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (mandag 27. mars 2023 KL:07.55)
    Celine Borge (24) fra Tønsberg klarte ikke å følge opp den sensasjonelt gode 3.-runden, men slo seg likevel inn til 14.-plass i LPGA-debuten i Arizona, skriver NTB. Borge var i delt ledelse etter at hun gikk den 3.-runden på 63 slag. På avslutningsrunden endte hun opp med en 71-runde, som var ett slag under banens par, og det samme som hun fikk på den første runden. På dag to i Arizona brukte hun 68 slag på runden. Celine Borge delte 14.-plassen med totalt 272 slag, og det var fem slag opp til vinneren Celine Boutier fra Frankrike. Borge slo seg inn på LPGA-touren gjennom godt spill under fjorårets Epson Tour. Der vant hun sin første turnering i Tuscaloosa i oktober. Celine Borge er den første norske kvinnen på LPGA-touren siden Suzann Pettersen ga seg som 38-åring i september 2019.

Ord sky bassert på artikkel: 819358
debuten - Tønsberg - sensasjonelt - likevel - Arizona - skriver - ledelse - avslutningsrunden - plassen - vinneren - Boutier - Frankrike - gjennom - fjorårets - turnering - Tuscaloosa - oktober - kvinnen - Pettersen - september -