Maanum matchvinner for Arsenal
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (fredag 5. mai 2023 KL:22.36)
    Frida Maanum scoret et vakkert mål da Arsenal slo Leicester 1-0 i den engelske superligaen fredag. Målet var Maanums åttende i serien denne sesongen og det 15. totalt i alle turneringer. Den norske midtbaneprofilen var mer og mer involvert offensivt for et Arsenal som stanget lenge på hjemmebane. Laget fikk straffespark etter en Maanum-corner i det 5. minuttet, men Katie McCabes forsøk ble reddet av Janina Leitzig. Først etter 63 minutter skulle det lykkes vertene å score. Maanum fikk ballen på hjørnet av 16-meteren og skrudde den vakkert over keeper og inn i lengste hjørne. Leicester kom på et par skumle overganger mot slutten, men Arsenal hadde rimelig god kontroll. Dermed endte det 1-0. Seieren var viktig for Maanums lag, som har litt terreng å ta igjen på tettrioen Manchester United, Manchester City og Chelsea. Nå skiller det seks poeng opp til serielederen, som har spilt én kamp mer enn Arsenal. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 829834
matchvinner - Arsenal - vakkert - Leicester - engelske - superligaen - Maanums - åttende - sesongen - turneringer - midtbaneprofilen - involvert - offensivt - stanget - hjemmebane - straffespark - minuttet - McCabes - Leitzig - minutter - vertene - hjørnet - meteren - skrudde - lengste - overganger - slutten - rimelig - kontroll - Seieren - terreng - tettrioen - Manchester - Chelsea - skiller - serielederen -