Dæhli-scoring da Nürnberg ga fra seg seieren
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 7. mai 2023 KL:15.49)
    Mats Møller Dæhli fikk sin første scoring for sesongen i 2. Bundesliga, men hans Nürnberg mistet to viktige poeng helt på tampen. Oppgjøret hjemme mot Kaiserslautern endte 3-3 etter scoring av bortelaget i det 89. minutt og deretter på et frispark nesten fem minutter på overtid signert Philipp Klement. Nürnberg, som bare er fire poeng over kvalifiseringsplass og seks poeng over nedrykksstreken, har én seier på de sju siste kampene. Dæhli scoret kampens første mål før fire minutter var spilt. Nordmannen frigjorde seg i boksen og bredsidet inn 1-0 etter godt spill av hjemmelaget. Det var sesongens første fulltreffer for landslagsspilleren som også leverte en målgivende pasning senere i kampen. Det gjenstår tre serierunder på nivå to i Tyskland. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 830197
scoring - Nürnberg - seieren - sesongen - Bundesliga - viktige - Oppgjøret - Kaiserslautern - bortelaget - deretter - frispark - minutter - overtid - signert - Philipp - Klement - kvalifiseringsplass - nedrykksstreken - kampene - kampens - Nordmannen - frigjorde - bredsidet - hjemmelaget - sesongens - fulltreffer - landslagsspilleren - leverte - målgivende - pasning - gjenstår - serierunder - Tyskland -