Norge avsluttet ishockey-VM med 1-4-tap for Slovakia
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (tirsdag 23. mai 2023 KL:13.28)
    Norge kom seg raskt ned på jorda igjen etter seieren over Canada i ishockey-VM. Slovakia ble for sterke og vant 3-1 i den siste kampen tirsdag. Slovakia hadde på sin side mye å spille om. De kjemper om mulig kvartfinaleplass, og kun seier etter 60 minutter mot Norge var godt nok til å ta seg forbi Latvia. Norge kunne på sin side blitt nummer ti eller elleve med seier. Nå blir det 12.-plass i mesterskapet. Tirsdgens kamp startet bra med et norsk lag fullt av selvtillit, men raskt ble de hardt straffet av effektive slovaker. Marek Hrivik fikk litt for enkelt sette 1-0 på lagets første skikkelige mulighet etter snaue fire minutter. Henrik Haukeland, som hadde tatt over for Jonas Arntzen i målet, reddet så mesterlig da Cehlarik kom alene noen minutter senere, men Cehlarik satte likevel 2-0 i neste angrep. – En svak periode. Spillerne gikk dårlig på skøyter, og vi var ikke gode nok fysisk, forklarte landslagssjef Johansson den svake perioden overfor Viaplay. Markus Vikingstad tente et nytt håp da han reduserte til 1-3 i midtperioden på pasning fra Thomas Berg-Paulsen. Til tross for at kampen jevnet seg mer ut de siste 40 minuttene kom det et nytt slovakisk mål mot slutten. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 834438
avsluttet - ishockey - Slovakia - seieren - tirsdag - kjemper - kvartfinaleplass - minutter - mesterskapet - Tirsdgens - startet - selvtillit - straffet - effektive - slovaker - skikkelige - mulighet - Haukeland - Arntzen - mesterlig - Cehlarik - likevel - periode - Spillerne - skøyter - forklarte - landslagssjef - Johansson - perioden - overfor - Viaplay - Vikingstad - reduserte - midtperioden - pasning - Paulsen - minuttene - slovakisk - slutten -