Sport

Liten annonse
    Klæbo er påmeldt til norgescupen på Gålå – går sprint og 10 kilometer klassisk
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 29. november 2023 KL:16.30)
    Johannes Høsflot Klæbo (27) har gitt beskjed til arrangøren at han ønsker å gå to renn i norgescuprennene i langrenn på Gålå til helgen. – Johannes er påmeldt til fredagens sprint i fri teknikk og på lørdagens 10 kilometer klassisk, sier Eirik Husby i Norges Skiforbund til NTB. – Det er meldt kaldt, og hva som skjer om det ender slik er usikkert. Han håper at det ikke blir så kaldt, sier Husby. Kuldegrensen for renn i norgescupen er minus 18 grader for renn opp til 30 kilometer. Blir det kaldere på løypas kaldeste punkt, blir rennene avlyst. Klæbo ble nummer tre i den klassiske sprinten i verdenscupen i Ruka sist helg. På distanserennene fikk han det ikke til å klaffe. Det ble 14.-plass på 10-kilometeren i klassisk og 21.-plass på 20-kilometeren i fri teknikk. Han varslet allerede da at han ikke ønsket å stille i verdenscupen i Gällivare i helgen, men at rennene på Gålå kunne være et alternativ. Han trenger renn for å få kroppen i gang igjen. Klæbo ble covidsyk i starten av november, og derfor kan det ta litt tid før han finner toppformen denne sesongen. (©NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 887220
påmeldt - norgescupen - kilometer - klassisk - Johannes - Høsflot - beskjed - arrangøren - norgescuprennene - langrenn - fredagens - teknikk - lørdagens - Skiforbund - usikkert - Kuldegrensen - kaldere - kaldeste - klassiske - sprinten - verdenscupen - distanserennene - kilometeren - varslet - allerede - Gällivare - alternativ - trenger - kroppen - covidsyk - starten - november - toppformen - sesongen -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »