Sport

Liten annonse
    Stefan Kraft i ledelsen etter førsteomgang
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (søndag 3. desember 2023 KL:17.54)
    Stefan Kraft sikter mot sin fjerde strake verdenscupseier i hopp og leder foran finaleomgangen på Lillehammer Marius Lindvik var beste norske hopper i førsteomgangen i stor bakke for menn på Lillehammer. – Det er et meget godt skihopp i vanskelige forhold, uttalte NRKs ekspert Johan Remen Evensen fra kommentatorbua. Lindvik var klart beste norske med sin 6. plass, i det som må sies å ha vært en skuffende omgang på hjemmebane for nordmennene. – Jeg er fornøyd. Det er tunge forhold og jeg følte jeg gjorde et bra hopp, så jeg krysser fingrene og kjører på i andreomgang, sier Marius Lindvik til NRK. Lindvik er 9,3 poeng bak østerrikske Stefan Kraft, som leder før finaleomgangen, med et hopp på 135 meter. Etterfulgt av Jarl Hörn og Karl Geiger på henholdsvis 2.- og 3. plass. Dermed fortsetter den tysk-østerrikske dominansen blant de mannlige hopperne. Halvor Egner Granerud får det ikke til å stemme om dagen. Søndag hoppet han 119 meter i førsteomgang. Det holdt til en 22-plass. – Jeg følte meg trygg da jeg landet at jeg kunne pakke bilen, dra i retning Trondheim og se resten av andreomgang ett annet sted, men det viste seg å ikke bli sånn. Det var overraskende, sier Granerud til NRK. Kristoffer Sundal hoppet seg inn på 21. plass, Daniel Andre Tande på 24. plass og Johann André Forfang på 27. plass. – Innsatsen er bra. De gjør så godt de kan, men resultatene er ikke det vi hadde håpet på. Vi må finne ut hva som skal til for å få ut de beste hoppene fra Halvor, Daniel og Johann. De er ganske langt bak toppformen, sier hoppsjef Clas Brede Bråthen til NRK etter førsteomgang. Robin Pedersen, Bendik Heggli, Fredrik Villumstad og Robert Johansson kvalifiserte seg ikke til finaleomgangen.

Ord sky bassert på artikkel: 888401
ledelsen - førsteomgang - verdenscupseier - finaleomgangen - Lillehammer - Lindvik - førsteomgangen - skihopp - vanskelige - forhold - uttalte - ekspert - Evensen - kommentatorbua - skuffende - hjemmebane - nordmennene - fornøyd - krysser - fingrene - andreomgang - østerrikske - Etterfulgt - henholdsvis - fortsetter - dominansen - mannlige - hopperne - Granerud - retning - Trondheim - overraskende - Kristoffer - Forfang - Innsatsen - resultatene - hoppene - toppformen - hoppsjef - Bråthen - Pedersen - Fredrik - Villumstad - Johansson - kvalifiserte -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »