Sport

Liten annonse
    Jakten på landslagssjef: – Vi er godt i gang
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 6. desember 2023 KL:19.00)
    Leif Gunnar Smerud ledet tirsdag Norges kvinnelandslag i fotball for siste gang som midlertidig landslagssjef. Nå jobber Norges Fotballforbund (NFF) for å finne en fast løsning. – Vi er godt i gang med arbeidet med å rekruttere landslagssjef for A-kvinner, sier Karl-Petter Løken, generalsekretær i NFF, til NRK. Han forteller at det er satt ned et ansettelsesutvalg som skal ledes av Lise Klaveness. Resten av utvalget består av visepresidentene Ane Guro Skaare-Rekdal, Arne Larsen Økland, styremedlem Leon Aurdal og Løken selv. Generalsekstræren sier at de ikke har vært i kontakt med konkrete kandidater enda, da de har hatt fullt fokus på de viktige kampene mot Portugal og Østerrike den siste uken. – Vi ønsker komme i mål så raskt som mulig, men vi vil likevel bruke den tiden som behøves for å lande en god langsiktig løsning. Vi kommer ikke til å kommentere noe om konkrete kandidater eller gi ytterligere detaljer om rekrutteringsarbeidet før vi er i mål, sier han.

Ord sky bassert på artikkel: 889391
landslagssjef - tirsdag - kvinnelandslag - fotball - midlertidig - Fotballforbund - løsning - arbeidet - rekruttere - kvinner - generalsekretær - forteller - ansettelsesutvalg - Klaveness - utvalget - visepresidentene - styremedlem - Generalsekstræren - kontakt - konkrete - kandidater - viktige - kampene - Portugal - Østerrike - likevel - behøves - langsiktig - kommentere - ytterligere - detaljer - rekrutteringsarbeidet -Om 123Nyheter.no

123nyheter.no's kompliserte og automatiserte søkemotor-crawler er satt opp etter en rekke avanserte menneskelig manipulerte variabler som den arbeider kontinuerlig ut ifra. Ingen nettsteder kan betale seg høyere opp på treffsidene. Nettstedene hvor nyheters-overskriftene hentes fra, er håndplukket.

123nyheter.no utvikles
av Tveit MEDIA. »