Spinnvill Premier League-kamp - fra 0-3 til 4-3
       Kilde: NRK - Sport | Publisert: (onsdag 13. mars 2024 KL:22.32)
    Bournemouth lå under med tre mål til pause hjemme mot Luton, men i andreomgang scoret vertene fire ganger og snudde til seier. Tahith Chong, Chiedozie Ogbene og Ross Barkley sendte Luton opp i 3-0 før pause, men så skulle vertene våkne. Dominic Solanke, Illja Zabarnyj og Antoine Semenyo sørget for at det sto 3-3 etter 64 minutter. Sju minutter før slutt ble Semenyo den store helten. Bournemouth ligger på 13.-plass på tabellen, mens Luton kjemper for å unngå nedrykk med ti kamper igjen av årets sesong. De ligger på 18.-plass med tre poeng opp til trygg grunn. Kampen skulle egentlig avvikles før jul, men underveis i oppgjøret fikk Luton-kaptein Tom Lockyer hjertestans. I etterkant besluttet Englands fotballforbund at kampen skulle spilles om igjen i sin helhet. Lockyer var til stede i Bournemouth onsdag for å overvære kampen og samtidig møte menneskene som reddet livet hans, viser et innlegg på Lutons X-konto. – Da jeg kom inn i tunnelområdet og så helsepersonellet som reddet livet mitt, kjente jeg dem igjen med en gang. De er helter. Jeg ble litt emosjonell, og det kommer jeg nok til å bli flere ganger utover kvelden, sa Lockyer til BBC før kampstart. Det ble også avholdt ett minutts applaus i det 59. spilleminutt i onsdagens kamp. Det var da Lockyer falt om i oppgjøret før jul. (NTB)

Ord sky bassert på artikkel: 917053
Spinnvill - Premier - Bournemouth - andreomgang - vertene - Chiedozie - Barkley - Dominic - Solanke - Zabarnyj - Antoine - Semenyo - minutter - tabellen - kjemper - nedrykk - egentlig - avvikles - underveis - oppgjøret - kaptein - Lockyer - hjertestans - etterkant - besluttet - Englands - fotballforbund - spilles - overvære - samtidig - menneskene - innlegg - tunnelområdet - helsepersonellet - emosjonell - kvelden - kampstart - avholdt - minutts - applaus - spilleminutt - onsdagens -